Spreekuren

spreekuren
Aanvragen voor spreekuur, (herhaal)recepten en visites alleen tussen 08.00 en 10.00 uur. Tot 11.00 ook aanvragen voor telefonisch terugbelspreekuur voor uitslagen of korte medische vragen. De assistente kan u vragen naar de reden voor de afpraak. Dit is bedoeld om de urgentie van uw situatie in te schatten en ook om de tijdsduur van uw afspraak in te plannen. Soms kan volstaan worden met een telefonisch advies. De assistente is hiervoor geschoold en heeft ook geheimhoudingsplicht.

Naat bovenstaande mogelijkheid bestaat er ook eede mogelijkheid om via internet zelf een afspraak te maken voor eenvoudige korte afspraken in onze Webagenda.Dit kan alleen onder bepaalde voorwaarden. WebAgenda klik hier voor meer informatie of eventueel een aafspraak te maken.

Buiten deze uren is de assistente veelal met praktijk en/of patiënt gebonden aktiviteiten bezig die dan onnodig verstoord worden door de telefoon. Voor spoedgevallen kunt u natuurlijk ten alle tijden terecht. Overige informatie over spreekuren kunt u vinden in de praktijkfolder verkrijgbaar bij de assistente.

N.B. Niet verschijnen zonder bericht

Met enige regelmaat komt het voor dat patiënten bij de huisarts, assistente of praktijkondersteuner niet op een afspraak verschijnen zonder dat we een afmelding hebben ontvangen. Dit is hinderlijk omdat hierdoor lege plekken in het spreekuur ontstaan waar anderen graag gebruik van hadden gemaakt. Natuurlijk tonen we begrip voor bijvoorbeeld overmacht als oorzaak van het niet verschijnen zonder afmelden.

Voor het niet verschijnen zonder afmelding zijn wij genoodzaakt voortaan kosten in rekening te brengen. Deze kosten liggen, afhankelijk van de tijd die gereserveerd was voor het consult, tussen de 10 en 20 euro.

N.B. Dit bedrag wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar en zal door de betrokkene zelf voldaan moeten worden.

Dus: kunt u uw afspraak niet nakomen, belt u ons dan a.u.b. uiterlijk 24 uur van tevoren om te melden dat u verhinderd bent!

Contact

Spoednummer 013-5333923 keuze 1
 

Huisartsenpraktijk P.R.I. van Stempvoort

Pandgang 2
5057 EA BERKEL-ENSCHOT
Telefoon:
013-5333923
Receptenlijn:
013-5333923 keuze 3
Fax:
013-5339122
Routebeschrijving >

herhaal recepten Apotheek de Lange Stight